Skip to main content

Hvorfor WordPress?

Kort fortalt

WordPress er verdens mest brukte plattform for online publisering, og det med god grunn. Det er blant annet:

  • Brukervennlig
  • Fleksibelt
  • Øker synlighet
  • Sikkert

Brukervennlig

Flere millioner mennesker bruker WordPress hver eneste dag. Dette er ikke bare webutviklere, men også privatpersoner. Det er altså enkelt for deg som bruker å lære enkle triks for å gjøre mindre justeringer helt selv. Vi gir opplæring til samtlige av våre kunder ved forespørsel, slik at de selv kan være med på å videreutvikle siden sin etter produksjon.

Fleksibel

Med en rekke ulike plugins kan du utvide funksjonaliteten til nettsiden eller nettbutikken din og gjøre den enda mer unik. På denne måten kan vi faktisk skreddersy ut ifra ditt behov. Her utvikles det stadig nye plugins i tråd med den digitale utviklingen, så siden din vil til en hver tid kunne følge med.

Synlig

Måten WordPress-sider skrives på er svært attraktiv for søkemotorer. Med andre ord er WordPress veldig SEO-vennlig. I følge Google er det faktisk 99% SEO-vennlig, så her er mye av jobben gjort om du ønsker en søkemotoroptimalisert side.

«99% SEO-vennlig»

Sikker

WordPress er skapt på grunnlag av at det skal være trygt og sikkert å bruke. På nettet er ca 28% av nettsider bygget på WordPress, og det er derfor å forvente at hackere kontinuerlig søker etter smutthull. Dette trenger man likevel ikke å bekymre seg for, da WordPress kommer med nye sikkerhetsfremmende oppdateringer jevnlig, som vi manuelt gjennomfører. På denne måten vil siden din til en hver tid være trygg.

Hvordan vi kan hjelpe deg?

Vi har spesialisert oss innenfor WordPress nettsider og nettbutikker. Vi legger opp til en fiks ferdig nettside eller nettbutikk og du er så involvert du ønsker.

KONTAKT OSS