Google

Vi er en Google sertifisert partner.

Vi er en Google sertifisert partner

Det vil si at vi er sertifisert til å administrere Google kontoer på vegne av kunder. Dette innebærer at du som kunde sparer tid, samtidig som du får mest mulig igjen for hver annonsekrone investert. Det er kun byråer som gjennom fornøyde kunder, sunn drift, kunnskap, omsetning og riktige fremgangsmåter har gjort seg fortjent til partner merket.

Det har vi, så ta kontakt med oss slik at vi kan kartlegge ditt behov!

Google tjenester

Google har en rekke ulike kostnadseffektive tjenester som hjelper små og store bedrifter verden over. Vi kan tilby tjenestene:

Søkeannonsering

Bli sett i verdens største søkemotor av potensielle kunder når de søker etter det du tilbyr. Google annonsering er svært målrettet og kostnadseffektivt, du betaler kun når noen søker etter det du leverer, klikker på annonsen og besøker nettsiden din.

Google Ads er svært fleksibelt, og fungerer for alle bedrifter som ønsker å treffe kunder både lokalt, i Norge eller internasjonalt. Vi gir deg full oversikt over bruk og kostnader. Vi tilpasser kampanjer ut i fra ønsket dagsbudsjett, og kan startes, stoppes og justeres helt etter ditt behov.

Bannerannonsering

Bannerannonsering i Google Display nettverket gir deg muligheten til å annonsere på over en million utvalgte nettsteder. Nå ut til kunder bredt på store kjente norske og internasjonale nettsteder, eller spisse kampanjen basert på søkeord, temaer, interesser og demografiske variabler.

Vår grafiske designer kan forme ut annonser i riktige størrelser og filformater, med tilpasset budskap som treffer riktig målgruppe.

Bannerannonsering er i likhet med Google Ads søkekampanjer basert på en CPC modell. Det vil si at det kun koster noe når en potensiell kunde klikker og besøker nettsiden, ingen kostnader for visningene. Dette innebærer en god kombinasjon av merkevarebygging samtidig som kampanjen genererer relevante besøk.

Videoannonsering

Nå ut til et bredt spekter av potensielle kunder ved hjelp av video.

Videoannonser er annonsene som dukker opp på YouTube. Fordelen her er at annonsøren kun betaler om en person faktisk har sett på annonsen og man slipper å kaste bort penger på å vise annonser til personer som ikke er interessert.

Shopping-annonsering

Du har kanskje sett de små boksene med produkter og priser på søkeresultatsiden til Google? Kanskje har du også brukt disse til å finne produktene du søker? Dette er Google sine shopping-annonser og de fungerer på samme måte som all annen Google annonsering, du betaler kun når folk viser interesse.

Shopping-annonser viser kunden all nødvendig informasjon før de klikker seg videre. Dette øker sannsynligheten for at de som faktisk klikker kjøper produktene du ønsker å selge.

Vi hjelper deg med alt fra valg av produkter til oppsett.

Andre Google-effektive løsninger

Google Listing

Bli tilgjengelig og synlig i verdens største bedriftskatalog på Google. Med Google Listing kan kundene dine finne kontaktinformasjonen din på en enkel måte. Oppføringen gir bedre tilgang til kart og veibeskrivelse, åpningstider, link til hjemmeside, bilder og referanser. Google Listing er positivt for SEO (søkemotoroptimalisering), og gjør det mulig og kommunisere med kunder, samt få positive tilbakemeldinger. Vi synliggjør deg på Google med en slik løsning.

Trenger du hjelp med Google? Legg igjen telefonnummer.

  Nettside

  Nettbutikk

  Google

  Rådgivning

  Grafisk Design

  Sosiale Medier

  SEO

  Innhold

  AKTUELT

  AdsGoogle
  23. oktober 2017

  Google Partner

  Lurer du på hva en Google Partner egentlig er? Vi gir deg…
  GoogleSEO
  6. september 2017

  SEO – på den enkle måten

  Alle snakker om søkemotoroptimalisering (SEO), men hva er det egentlig? Det kan…