GOOGLE

Vi er en Google sertifisert partner

Det vil si at vi er sertifisert til å administrere Google kontoer på vegne av kunder. Dette innebærer at du som kunde sparer tid, samtidig som du får mest mulig igjen for hver annonsekrone investert.

Bli kontaktet

Har du noen spørsmål eller ønsker du bare å komme i gang med prosessen?

TA KONTAKT

Søkeannonsering

Bli sett i verdens største søkemotor av potensielle kunder når de søker etter det du tilbyr. Google søkeannonsering er svært målrettet og kostnadseffektivt, du betaler kun når noen søker etter det du leverer, klikker på annonsen og besøker nettsiden din.

Google Ads er svært fleksibelt, og fungerer for alle bedrifter som ønsker å treffe kunder både lokalt, i Norge eller internasjonalt. Vi gir deg full oversikt over bruk og kostnader. Vi tilpasser kampanjer ut i fra ønsket dagsbudsjett, og kan startes, stoppes og justeres helt etter ditt behov.

Bannerannonsering

Bannerannonsering i Google Display nettverket gir deg muligheten til å annonsere på over en million utvalgte nettsteder. Nå ut til kunder bredt på store kjente norske og internasjonale nettsteder, eller spiss kampanjen basert på søkeord, temaer, interesser og demografiske variabler.

Vår grafiske designer kan forme ut annonser i riktige størrelser og filformater, med tilpasset budskap som treffer riktig målgruppe.

Bannerannonsering er i likhet med Google søkeannonsering basert på en CPC modell. Det vil si at det kun koster noe når en potensiell kunde klikker og besøker nettsiden, ingen kostnader for visningene. Dette innebærer en god kombinasjon av merkevarebygging samtidig som kampanjen genererer relevante besøk.

Videoannonsering

Nå ut til et bredt spekter av potensielle kunder ved hjelp av video.

Videoannonser er annonsene som dukker opp på YouTube. Fordelen her er at annonsøren kun betaler om en person faktisk har sett på annonsen og man slipper å kaste bort penger på å vise annonser til personer som ikke er interessert.

Shopping-annonsering

Du har kanskje sett de små boksene med produkter og priser på søkeresultatsiden til Google? Kanskje har du også brukt disse til å finne produktene du søker? Dette er Google sine shopping-annonser og de fungerer på samme måte som all annen Google annonsering, du betaler kun når folk viser interesse.

Shopping-annonser viser kunden all nødvendig informasjon før de klikker seg videre. Dette øker sannsynligheten for at de som faktisk klikker kjøper produktene du ønsker å selge.

Vi hjelper deg med alt fra valg av produkter til oppsett.

Google Listing

Bli tilgjengelig og synlig i verdens største bedriftskatalog på Google. Med Google Listing kan kundene dine finne kontaktinformasjonen din på en enkel måte.

Oppføringen gir bedre tilgang til kart og veibeskrivelse, åpningstider, link til hjemmeside, bilder og referanser. Google Listing er positivt for SEO (søkemotoroptimalisering), og gjør det mulig å kommunisere med kunder, samt få positive tilbakemeldinger. Vi synliggjør deg på Google med en slik løsning.

Har du noen spørsmål? Legg igjen telefonnummer eller epost så kontakter vi deg.