Hei

Vi er Responsiv Media. Digitalbyrå som hjelper kunder i hele Norge med å lykkes på nett.

Vi er kreative folk med gode ideer, høy kompetanse og lang erfaring innen produksjon av nettsider og effektiv markedsføring.

Som kunde får du et dedikert team av rådgivere, interaksjonsdesignere, webutviklere og designere i ryggen når du skal i gang med prosjektet ditt. Vi har webrådgivere og designere som hjelper deg med alt, fra planlegging og produksjon av nettsider, til trygg og sikker drift, og synlig markedsføring som fungerer.

Når det gjelder digital markedsføring er du i gode hender da vi er et Google sertifisert byrå med høy kompetanse innenfor synlighet og effektiv markedsføring.

VI KAN HJELPE DEG MED

Nettside

Nettbutikk

Google

Rådgivning

Grafisk design

Sosiale medier

SEO

Tekstforfatter

For bedrifter er det viktigere enn noen gang å ha en tydelig digital tilstedeværelse. Med en mobiltilpasset, funksjonell og synlig nettside, riktig grafisk profil, mulighet for kommunikasjon gjennom sosiale medier, og kostnadseffektiv markedsføring dekker dette mye av behovet for bedrifter i SMB markedet.

Vi er et digitalbyrå som er spesialister på nettopp dette, og som hjelper bedrifter i hele landet med å skape resultater ut i fra ulike behov og målsetninger. Dette gjør at kundene våre sparer både tid og penger, og lykkes med målrettet fokus på digitale løsninger.

Vi har mange års erfaring innen digital markedsføring og kommunikasjon, og har jobbet med flere av de største merkevarene på nett.

Mange bedrifter opplever dagens marked som uoversiktlig. Valg av riktig type markedsføring kan ofte være både vanskelig og kostbart. Byrået vårt fungerer som en objektiv rådgiver med riktig kompetanse, som hjelper bedrifter innenfor ulike bransjer med å velge lønnsomme kanaler. Gjennom grundig webanalyse og en gjennomtenkt strategi sørger vi for at din bedrift lykkes med markedsføringen.

Vi tilbyr tett oppfølging, god service, og fokus på å oppnå de beste resultatene for kundene våre. Vi produserer og drifter nettsider og nettbutikker av høy kvalitet til en god pris, som fungerer optimalt på alle skjermer.

Vi jobber målrettet for å oppnå gode resultater og levere kvalitet.

HVORFOR VELGE OSS?

Responsiv Media har et dedikert team med utviklere, designere og rådgivere. Samtlige har flere års erfaring innen sitt felt, som gir høy kunnskap, gode løsninger, kreative ideer og en rekke fornøyde kunder.

Thanh Tran

Daglig leder / Rådgiver

922 16 042
tran@responsivmedia.no

Petter Wollebæk

Byråleder / Rådgiver

910 03 270
petter@responsivmedia.no

Linn S. C. Repål

Prosjektleder

908 96 786
linn@responsivmedia.no

Fredrik Nilsen

Senior Webutvikler

997 72 209
fredrik@responsivmedia.no

Dejan Stojcic

Webutvikler

967 02 053
dejan@responsivmedia.no

Jørn Thomas Dufey

Webutvikler

977 94 994
jorn@responsivmedia.no

Henriette Kleppan

Grafisk Designer

934 38 789
henriette@responsivmedia.no

Kristina Consuelo

Grafisk Designer / Animatør

962 25 613
kristina@responsivmedia.no

Lucie Tran

Økonomiansvarlig

980 27 690
faktura@responsivmedia.no

Lurer du på noe? Skriv til oss i chatten eller ta kontakt her.

KUNDER VI JOBBER MED