Skip to main content

Tett samarbeid gir gode resultater. Det gir også fornøyde kunder. Her er noen hyggelige tilbakemeldinger.

Dyrebeskyttelsen Norge

Nettbutikk | SEO

Dyrebeskyttelsen Norge er svært fornøyde med arbeidet Responsiv Media har gjort i arbeidet med vår nye nettside. Fra å ha en eldre nettside som både var utdatert og lite brukervennlig, har vi i dag fått et nettsted hvor publikum enkelt finner det de trenger av informasjon.

Prosessen med å gå over til nye sider har vært smertefri, og Dyrebeskyttelsen Norge føler at både samarbeidet og fremdriften i prosjektet har gått som smurt. Dyrebeskyttelsen Norge anbefaler Responsiv Media på det varmeste til andre som vurderer å få nye nettsider.

Botti

Nettside

Det å få profesjonell hjelp til å videreutvikle vår nettside var i forkant en opplevelse vi gru-gledet oss til. Vi ville beholde kjernen og budskapet fra vår eksisterende side. Det var allikevel ønske om tydelig retningsforandring med blant annet oppretting av medlemsfunksjon og VIPPS-integrasjon. Det var også viktig at vi fant en nettutvikler som skjønte og aksepterte det budsjettet vi hadde lagt til grunn.

Vi gikk bredt ut i jakten på tilbyder. Det manglet ikke på tilbud, men det ektefølte engasjementet manglet. Pristilbudene manglet også realistisk karakter og det var åpenbart flere tilbydere som ikke forstod vårt behov. Flere firmaer prøvde blant annet å snakke oss bort fra bruk av VIPPS da det virket tidkrevende å installere. Her var de åpenbart ut etter en rask løsning.

Den eneste tilbyderen som umiddelbart utpekte seg var Responsiv Media. Våre undersøkelser rundt deres tidligere prosjekter gav inntrykk om et profesjonelt og dyktig firma innenfor utvikling av nettsider.

Profesjonalitetsinntrykket forsterket seg allerede ved første samtale med firmaets byråleder. Forventningsavklaringen for begge parter gikk raskt. Pristilbudet fra Responsiv Media var konkurransedyktig og ikke minst – det var akkurat hva vi hadde forventet og budsjettert!

Tiden fra vi tegnet kontrakt til arbeidet startet gikk lynkjapt. Løpende avklaringer og oppdateringer om framdriften har blitt gjort via personlig kontakt med byrålederen. Responsiv Media har vært virkelig opptatt på å gjøre de små detalj-endringene for at vi skal bli 100% fornøyde.

Vår nye nettside skal nå straks lanseres og den har blitt over all forventning! Fremtidsrettet, men allikevel bygd på vår klassiske lest. Fabelaktig!

Jeg anbefaler Responsiv Media på det sterkeste hvis du trenger en profesjonell nettsideutvikler med høy kunnskap og utmerket kundebehandling i fokus. Dette er også et firma som skreddersyr løsninger som passer ditt budsjett.

Dalan Advokatfirma

Nettside | SEO

Vi engasjerte Responsiv Media i 2018 for å sette opp nettsider innenfor familierett og innenfor arbeidsrett. Vi er svært fornøyd med Responsiv Medias innsats og resultatet av arbeidet. Responsiv Media har vært rask, effektiv og proaktiv i sin tilnærming. De gjorde også SEO og søkemotoroptimalisering forståelig for oss. Ansvarsfordelingen mellom hva vi skulle gjøre og hva de ville gjøre, ble tidlig avklart. Resultatet ble også etter vår vurdering svært godt, og vi gir Responsiv Media våre beste anbefalinger.

Mat og Sånn

Nettbutikk

Vi er veldig fornøyde med nettsiden som Responsiv Media lagde til oss. Dyktige og hyggelige folk 🙂

Front Shipping

Nettside

Front Shipping AS er utrolig fornøyd med jobben Responsiv Media har gjort med vår webside, profilering og andre tjenester i denne forbindelse. God dialog og fine forslag fra start til ferdigstillelse, topp responstid, smarte løsninger og en totalpakke vi er svært fornøyde med. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Responsiv Media i fremtiden og gir våre varmeste anbefalinger!

Bjølsen Kiropraktikk

Nettside

Har svært god erfaring med ny nettside gjennom Responsiv Media. De var svært raske, alltid tilgjengelige og sluttproduktet var virkelig imponerende. Kan ikke annet enn å anbefale de videre på det varmeste!

Oslo Bygginnredning

Nettside

Forsto våre behov veldig raskt og leverte effektivt både utkast og ferdig produkt etter behovsavklaringen var gjennomført. Fleksible på justeringer både før, under og etter lansering av siden samt god oppfølging underveis. Oslo Bygginnredning er veldig fornøyd med både service, prosessen og resultatet.

Einstabland Advokat

Nettside

Min erfaring med Responsiv Media AS var ubetinget bra! Dyktige, raske og pålitelige!

Smartfoot Originals

Nettbutikk | SEO | Annonsering

Kundereisen og brukeropplevelsen står sentralt i Responsiv Media, dets levering av nettside, SEO og Google Ads.
Leter du etter et mediebyrå for å promotere en merkevare / nettbutikk – trenger du ikke lete lenger!

Rå Sjømat

Nettside | Grafisk Design

Responsiv Media har virkelig truffet spikeren på hodet når det kommer til budskapet jeg ønsker å formidle med min hjemmeside.

Profesjonelt utført, i tide og komplett pakkeløsning til en rimelig pris. Jeg trenger ikke bekymre meg overhodet, de har fullstendig oversikt og kontroll på hele prosessen. Kjempefornøyd!

Balder Apotek

Nettbutikk | SEO | Annonsering

Vi opplever Responsiv Media som svært kunnskapsrike, pålitelige og løsningsorienterte. De har bidratt med å skape en fantastisk vekst for oss gjennom gode og presise analyser av apoteksmarkedet og riktige tiltak som samsvarer med våre budsjetter. Kommunikasjonen er tydelig og lett forståelig, noe som skaper trygghet for oss som kunde.

Rubicon

Nettside

Endelig har vi en nettside vi selv enkelt kan administrere! Og ikke minst også raskt få hjelp til om vi skulle trenge det! Sammen kom vi frem til akkurat det vi trengte. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og vil absolutt anbefale Responsiv Media til noen andre!

humornieu

Nettside

Veldig fornøyd med nettsiden til humornieu som RM har laget. De laget også webshopen vår på nieu.no og en egen nyhetside på nieuhetene.no. Flinke folk som finner bra løsninger når vi trenger å bygge ut sidene videre.

Stereoskis

Nettbutikk

Responsiv nettbutikk med en rekke ulike funksjoner for salg av norske ski til hele verden.

Responsiv Media AS ble valgt til oppdraget med å lage ny nettsiden for Stereo Skis AS. Responsiv Media gjorde en meget god jobb og leverte en nettside og nettbutikk som er helt i toppklasse. Det ble en del mer jobb enn planlagt å få siden slik vi ønsket, men de satte av den nødvendige tiden. Jeg kan anbefale Responsiv Media på det sterkeste.

WRK Bemanning

Nettside | Grafisk Design | Annonsering | Sosiale medier

For oss er responstid og spisskompetanse viktig når vi inngår samarbeid med eksterne partnere. I tillegg til at de fyller de kriteriene så opplever vi at Responsiv Media er svært tilgjengelige, kommer med gode innspill og leverer løsninger vi blir fornøyd med.

Oslo Minilager

Nettside | SEO | Grafisk Design | Annonsering

Veldig fornøyd med jobben Responsiv Media har gjort med ny logo, nettside og god synlighet. De har utviklet en nettbutikk som gjør det enkelt for kundene våre å bestille lager. Vi har også fått veldig god hjelp med synlighet og Google Adwords. Anbefaler Responsiv Media!

IP Solutions

Nettside | SEO

Responsiv Media har hjulpet oss i havn med ny webside, og vi er svært fornøyde med resultatet. Til tross for travle tider har de vært flinke til å følge opp, og pushe oss i mål. Anbefales på det sterkeste!

Krosser Årringene

Nettbutikk

Super gjeng å samarbeide med!

Flytt og Vask

Nettside | SEO | Annonsering

God kommunikasjon, flott service, og fantastisk nettside ble levert. Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales på det sterkeste!

MOWER

Nettbutikk | SEO | Annonsering

Vi har samarbeidet med Responsiv Media AS i flere år. De har designet og utviklet vår nettbutikk etter våre ønsker. Responsiv Media jobber med vår synlighet på Google, blant annet SEO-søkemotoroptimalisering og Google Ads. De har meget rask respons, tilbyr gode løsninger og har tett oppfølging på våre nettaktiviteter. Og ikke minst at avtaler holdes til avtalte tider.

Med Responsiv Media sin hjelp til annonsering har vi hatt en stor økning på salg i nettbutikk og økt aktivitet i vår butikk. Vi er veldig fornøyde med vårt samarbeid med Responsiv Media As.

Raffinert Interiør

Nettside

Responsiv Media har laget min nye nettside. Jeg er meget fornøyd. Jeg er mektig imponert over orden, struktur og en ryddig prosjektledelse. I tillegg til at de kommer med konstruktive og gode forslag på tekniske løsninger, er de veldig imøtekommende når det dukker opp nye utfordringer. Og designen på siden er upåklagelig!

MDC e-Care

Nettside

Responsiv Media leverte internettsiden til MDC e-Care innenfor avtalt budsjett, til avtalt tid, fremstod som lydhøre og profesjonelle, kreative, fleksible og effektive. Absolutt å anbefale!

eco.logic

Nettside

Vi er SÅ fornøyde med Responsiv Media. De kommer med masse gode innspill, er veldig imøtekommende.

Arnpro

Nettside

Vi var på jakt etter en ny og komplett digital samarbeidspartner og er glade for at valget falt på Responsiv Media.

Kort responstid, engasjerte og løsningsorienterte mennesker har resultert i et produkt vi er veldig godt fornøyd med.

Panvulk

Nettside

Samarbeidet har vært tett, veldig oversiktlig og gått over all forventning hva utforming og selve utseende angår.

Dere har «levert varene» som avtalt, både til Panvulk og Meguiar’s tilfredstillelse.

De er i tillegg effektive, og gir topp service fra start til slutt. Anbefaler de på det sterkeste!

Nordren

Nettside

Responsiv Media AS har gjort en utmerket jobb med å utvikle våre nye hjemmesider. Vi hadde ingen klar spesifikasjon, kun noen ideer og intensjoner med tanke på design og funksjonalitet. Vi var meget fornøyd allerede etter første utkast. Videre var vi opptatt av at prosjektet skulle ferdigstilles på kort tid. RM satte inn nødvendige ressurser slik at vi også oppnådde dette. Kommunikasjon og oppfølging i driften av sidene etter lansering har vært upåklagelig. Vi kan anbefale RM og vi ser frem til det videre samarbeidet.

Nordprodukter Sales

Nettside

Vi innledet et samarbeid med Responsiv Media når vi skulle lage vår nye hjemmeside.

Vi er veldig fornøyd med både samarbeidet underveis og sluttproduktet. Responsiv Media virker faglig streker og effektive slik at ny side raskt er oppe. Vi kan absolutt anbefale Responsiv Media.

Enklere Utleie

Nettside

Responsiv Media AS har levert over all forventning. Fra første møtet og frem til nettsiden ble publisert har vært meget bra.

Vi hadde noen få ønsker med nettsiden vår, men ga RM ellers veldig frie tøyler og det er noe vi virkelig ikke angrer på. Alt i alt veldig profesjonelt, raskt og holder det de lover.

ID Security

Nettside | Annonsering

Responsiv Media AS har gjort en utmerket jobb med å utvikle våre nye hjemmesider. Vi hadde ingen klar spesifikasjon, kun noen ideer og intensjoner med tanke på design og funksjonalitet. Vi var meget fornøyd allerede etter første utkast. Videre var vi opptatt av at prosjektet skulle ferdigstilles på kort tid. RM satte inn nødvendige ressurser slik at vi også oppnådde dette. Kommunikasjon og oppfølging i driften av sidene etter lansering har vært upåklagelig. Vi kan anbefale RM og vi ser frem til det videre samarbeidet.

Behind The Mask

Nettside

Vi i Behind The Mask Goalie Development trengte noen til å lage en moderne og funksjonell hjemmeside til en fornuftig pris. Som en nystartet frivillig organisasjon som er medlem og aktivitets drevet, er value for money og godt resultat viktig. Og vi er imponerte over det resultatet og den servicen vi har fått av Responsiv Media teamet under oppbygging av vår hjemmeside.

Horni

Nettside

Svært flinke, effektive og proffe.

Vi fikk en ny hjemmeside som var bygget opp på en bedre måte i forhold til treff på google. Her jobber de aktivt for at vi skal komme høyt opp organisk.

Vi er veldig fornøyde!

Solid Regnskap

Nettside | Annonsering

Rask og effektiv respons.

Mulighet til å velge flere løsninger med hyggelige priser.

Akershus Landskap

Nettside | Annonsering

Bra levert og godt oppfølging. Alt blir ordnet etter kundens ønske. Anbefales.

Change Com

Nettside

Responsiv Media AS har levert WEB-sidene til mitt selskap Change Com AS. Jeg er svært godt fornøyd med samarbeidet og resultatet. Responsiv Media AS har fulgt opp henvendelser på en rask og effektiv måte.

Drone-Tjenester

Nettside

Profesjonelle og utrolig dyktige som var løsningsorientert. Ser frem til et videre samarbeid.

Malermester K. Langmo

Nettside | SEO

Etter å ha benyttet tjenester fra diverse Mediabyrå, så ble jeg kontaktet av Responsiv Media for 5 år siden. Og har etter den tid, et godt samarbeide med de.

Responsiv Media bygde opp min hjemmeside til den standard jeg ønsket, og har fulgt opp mitt behov for synlighet på Google. Med dertil god respons fra kunder.

Responsiv Media følger og opp min Facebook og Instagram kontoer, med god oppfølgning mot undertegnende om fremdrift. Føler de er innovative og ivrige på at jeg følger opp de tjenestene de leverer til meg.

Kaspersenbil

Nettside | SEO

Kaspersenbil AS er svært fornøyd med ny flott hjemmeside og oppfølgingen fra Responsiv Media.

De er også meget dyktige med Google-optimalisering slik at vi er godt synlige. Anbefales!

Projekt Planung

Nettside

Jeg kan absolutt anbefale Responsiv Media AS. Laget en flott side til oss! God kundebehandling og kjapp oppfølging.

Kongsvinger Regnskap

Nettside | SEO | Annonsering

Vil anbefale alle å bruke Responsiv Media AS hvis dere vil ha en flott hjemmeside og god oppfølging.

Vi får alltid svar på alt vi trenger og hjelp med en gang hvis det er noe vi trenger bistand til.

Bedtime

Nettbutikk | SEO

Responsiv Media ga nettbutikken vår et stort løft når vi valgte å lage hele nettbutikken på nytt i WooCommerce. De er opptatt av både design og brukeropplevelse, og de er også dyktige på det tekniske som må til ved integrasjoner. Responsiv Media er også flinke på synlighet og søkemotoroptimalisering. Så resultatet blir både en funksjonell og synlig side.

De gir god oppfølging underveis i prosessen og jobber for at vi som kunde skal ende opp med et resultat vi er godt fornøyd med.

Fidi Video

Nettside

Vi har samarbeidet noen måneder nå, og i den tiden som har gått, har dere hjulpet oss med SEO, Google og Facebook annonsering, oppdatering av dagens hjemmesider, m.m.

Og nå arbeider vi sammen om et prosjekt for å utvikle en helt ny hjemmeside. Innhold og design for den nye hjemmesiden, er på vei til å bli unik i forhold til vår bransjes hjemmesider. Dette er gøy og spennende!

I prosessen, må jeg si at vi har vært og er VELDIG fornøyd med vårt samarbeide med dere, og det er en fryd å jobbe med dere. Dere er kunnskapsrike, veldig organiserte og imøtekommende, og dere er flinke på tilbakemeldinger og forslag til løsninger.

Avfallsfrie Byggeplasser

Nettside

Utrolig god kommunikasjon, og de forstod godt hva vi var ute etter. Svært fornøyd!

Esgian

Nettside | SEO | Annonsering

Vi valgte Responsiv Media som samarbeidspartner for vår eksterne webside, da vi var på utkikk etter noen som var profesjonelle, lettbente og dyktige på webdesign. Responsiv Media har ikke skuffet. De lytter til kunden og deres behov, og leverer gode løsninger til en fornuftig kostnad.