Skip to main content

Nå nye høyder med
strategisk søkemotoroptimalisering

SEO er en kompleks prosess som krever målrettet arbeid, definerte mål og gode rutiner. Belønningen er også høy i form av jevn trafikk til nettsiden og god effekt.

Nettside med høy trafikk av relevante
kunder gjennom grundig arbeid med SEO

Gjennom grundig analyse og målrettet arbeid med søkemotoroptimalisering, lykkes vi med å få gode plasseringer på ulike søkeord og setninger i Google treffet. Dette fører igjen til høy trafikk av relevante kunder til nettsiden.

Vi har kompetansen og riktig verktøy

Tett samarbeid gir gode resultater og fornøyde kunder

Dalan advokatfirma

Nettside | SEO

Vi engasjerte Responsiv Media i 2018 for å sette opp nettsider innenfor familierett og innenfor arbeidsrett. Vi er svært fornøyd med Responsiv Medias innsats og resultatet av arbeidet. Responsiv Media har vært rask, effektiv og proaktiv i sin tilnærming. De gjorde også SEO og søkemotoroptimalisering forståelig for oss. Ansvarsfordelingen mellom hva vi skulle gjøre og hva de ville gjøre, ble tidlig avklart. Resultatet ble også etter vår vurdering svært godt, og vi gir Responsiv Media våre beste anbefalinger.

Smartfoot Originals

Nettbutikk | SEO | Annonsering

Kundereisen og brukeropplevelsen står sentralt i Responsiv Media, dets levering av nettside, SEO og Google Ads.
Leter du etter et mediebyrå for å promotere en merkevare / nettbutikk – trenger du ikke lete lenger!

MOWER

Nettbutikk | SEO | Annonsering

Vi har samarbeidet med Responsiv Media AS i flere år. De har designet og utviklet vår nettbutikk etter våre ønsker. Responsiv Media jobber med vår synlighet på Google, blant annet SEO-søkemotoroptimalisering og Google Ads. De har meget rask respons, tilbyr gode løsninger og har tett oppfølging på våre nettaktiviteter. Og ikke minst at avtaler holdes til avtalte tider.

Med Responsiv Media sin hjelp til annonsering har vi hatt en stor økning på salg i nettbutikk og økt aktivitet i vår butikk. Vi er veldig fornøyde med vårt samarbeid med Responsiv Media As.