Skip to main content

Trenger du en ny nettside?

Kjøp av ny nettside kan være en viktig investering, og det er flere faktorer du bør vurdere før du tar en beslutning. Her gir vi deg et innblikk i hva det er viktig å tenke på og hvordan du eventuelt kan komme i gang med en ny nettside.

Vurderer du å kjøpe en ny nettside? Her er noen viktige ting å tenke på:

Formål og målsettinger

Hva er formålet med nettsiden? Er det en blogg, en nettbutikk, et porteføljeområde eller noe annet?

Hvilke målsettinger har du for nettsiden? Ønsker du økt salg, mer trafikk, bedre merkevarebevissthet, eller noe annet?

Målgruppe

Hvem er målgruppen for nettsiden? Hvordan kan designet og innholdet tilpasses for å appellere til denne målgruppen?

Design og brukervennlighet

Er nettsiden brukervennlig? Et godt design og en intuitiv navigasjon er avgjørende for en positiv brukeropplevelse.

Responsivt design

Er nettsiden responsiv, det vil si tilpasset for visning på ulike enheter som mobiltelefoner og nettbrett?

Innhold

Er det nødvendige innholdet tilgjengelig, og er det relevant for målgruppen? Kvaliteten på innholdet er ofte avgjørende for suksessen til nettsiden.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Er nettsiden optimalisert for søkemotorer? Dette er viktig for å øke synligheten på nettet.

Trafikk og markedsføring

Hvordan vil du tiltrekke deg trafikk til nettsiden? Hvilke markedsføringsstrategier vil du bruke? Her kan du lese mer om mulighetene på Google og sosiale medier.

Teknisk ytelse

Sjekk nettstedets tekniske ytelse, inkludert lastetider og sikkerhet. Et raskt og sikkert nettsted er viktig for brukeropplevelsen og rangering i søkemotorer.

Eierskap og kontroll

Sørg for å forstå eierskapsforholdene og nivået av kontroll du vil ha over nettsiden. Dette inkluderer domenenavn, hosting og eventuelle tredjepartsplattformer.

Kostnader

Vurder totalkostnadene for nettsiden, inkludert utviklingskostnader, hosting, vedlikehold og eventuell markedsføring. Pris på en nettside kan du lese mer om her.

Support og vedlikehold

Hvordan vil du håndtere support og vedlikehold etter lansering? Er det behov for hyppige oppdateringer eller teknisk støtte?

Analyseverktøy

Implementer analyseverktøy for å overvåke nettsidens ytelse og forstå besøkendes atferd.

Tenker du igjennom disse faktorene kan det hjelpe deg med å ta en informert beslutning når du skal kjøpe en ny nettside. Det kan også være lurt å søke råd fra fagfolk innen webutvikling og digital markedsføring. Dette kan sikre at du tar de beste valgene for dine spesifikke behov.

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss, helt uforpliktende.

Ønsker du hjelp til å komme i gang med ny nettside?

Det er som regel mye å tenke på når det gjelder produksjon av en ny nettside. Ønsker du bistand til å komme i gang er vi klare til å hjelpe deg. Det kan være lurt å starte med en prat hvor vi kartlegger dine behov. Basert på god kartlegging skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat deg og din bedrift. Dette er vi eksperter på.

Vi sørger for en sømløs prosess fra start til slutt ved produksjon av ny nettside. Du er så involvert du ønsker å være. Vi har lang erfaring og en rekke fornøyde kunder som vi er svært stolt over å samarbeide med.

Få et skreddersydd tilbud tilpasset dine behov