Skip to main content

Prøver du å finne ut av hva pris på en nettside er?

Pris på en nettside kan variere betydelig avhengig av en rekke faktorer, noe som gjør det vanskelig å gi en eksakt pris. Vi gir deg et innblikk i disse faktorene og hvordan du kan få et prisestimat tilpasset dine behov.

Her er noen av de viktigste faktorene som kan påvirke pris for en nettside

1. Type nettside

En enkel nettside med grunnleggende informasjon vil generelt være rimeligere enn en mer avansert nettside. Med mer avansert nettside tenker vi på om den for eksempel skal være en nettbutikk eller ha en abonnementsløsning.

2. Design

Prisen på nettsiden vil variere avhengig av designkvaliteten. Et tilpasset design vil vanligvis koste mer enn en ferdiglaget mal.

3. Funksjonalitet

Flere funksjoner og interaktive elementer på nettsiden din gjør det mer tidkrevende å utvikle den, noe som også vil ha innvirkning på pris. Dette kan inkludere alt fra skjemaer og gallerier til integrasjon med sosiale medier og betalingsløsninger.

4. Innhold

Kostnaden vil også avhenge av hvor mye innhold det skal være på nettsiden i form av tekst, bilder og videoer. Har dere selv alt innhold klart vil det blir rimeligere enn hvis det må produseres.

5. Byrå

Kostnaden kan variere avhengig av hvem som utvikler nettsiden. Vi streber alltid etter å tilby konkurransedyktige priser.

6. Vedlikehold og hosting

Du må også vurdere kostnadene for vedlikehold av nettsiden og hosting. Dette kan være en månedlig eller årlig utgift.

7. SEO (Søkemotoroptimalisering)

Hvis du ønsker å rangere høyt i søkemotorresultater, kan du også inkludere kostnader for SEO-tjenester i budsjettet ditt.

På grunn av alle disse variablene er det vanskelig å gi en nøyaktig pris for en nettside. Et byrå trenger derfor mer informasjon om spesifikasjonene og kravene dine.

Om du ønsker å få pris på produksjon av nettside kan du fylle ut vårt skjema. Vi går igjennom ønskene dine og kommer tilbake til deg med en pris på ny nettside.

Du kan også få et innblikk i hva det er viktig å tenke på og hvordan du eventuelt kan komme i gang med en ny nettside her.

Få et skreddersydd tilbud tilpasset dine behov