Skip to main content

Ny nettside og nettbutikk med et brukervennlig og moderne design

Om Dyrebeskyttelsen Norge

Dyrebeskyttelsen Norge er en landsdekkende dyrevernorganisasjon med 28 lokalavdelinger spredt fra nord til sør. Siden 1859 har de arbeidet for at dyr skal bli behandlet med respekt og medfølelse, og er en av verdens eldste organisasjoner innen dyrevern.

Med flere tusen medlemmer i ryggen taler de dyrenes sak overfor publikum, myndigheter og media.

Prosjektet

Med en gammel og utdatert nettside hadde Dyrebeskyttelsen Norge behov for å oppgradere nettsiden med nettbutikk. I designet har vi hatt fokus på god informasjonsflyt, enkel navigering og et stilrent design. Gjennom SEO arbeid er den nye nettsiden godt synlig i søkemotorene for nye og etablerte medlemmer.

Tjenester

NETTBUTIKK | SEO

Dyrebeskyttelsen Norge er svært fornøyde med arbeidet Responsiv Media har gjort i arbeidet med vår nye nettside. Fra å ha en eldre nettside som både var utdatert og lite brukervennlig, har vi i dag fått et nettsted hvor publikum enkelt finner det de trenger av informasjon.

Prosessen med å gå over til nye sider har vært smertefri, og Dyrebeskyttelsen Norge føler at både samarbeidet og fremdriften i prosjektet har gått som smurt. Dyrebeskyttelsen Norge anbefaler Responsiv Media på det varmeste til andre som vurderer å få nye nettsider.

// Annette Bjørndalen SøreideDyrebeskyttelsen Norge

Trenger du også en ny nettside eller nettbutikk? Skriv til oss i chatten eller ta kontakt her.