Ny nettside med et brukervennlig og moderne design

Om BrainSymph

BrainSymph AS ble opprettet i desember 2019 som et spin-off-selskap fra Oslo universitetssykehus (OUS). Motivasjonen for etableringen er kommersialisering av medisinsk teknologi utviklet gjennom forskningsvirksomhet ved sykehuset. BrainSymph AS er spesialisert innenfor nevrologi, med fokus på bruk av avanserte elektroencefalografiske (EEG) metoder for oppdagelse av forstyrrede hjernenettverk.

BrainSymph AS’ viktigste aktivitet er som partner i det EU-finansierte forskningsprosjektet AI-Mind. Dette prosjektet vil pågå i minst fem år, og BrainSymph-teamet skal bidra med teknologiutvikling, kommersialisering og klinisk støttevirksomhet mot OUS.

Prosjektet

I forbindelse med forskningsprosjektet AI-Mind ble vi i januar 2021 kontaktet av BrainSymph. De hadde behov for en nettside som skulle være klar før oppstart av forskningsprosjektet 1. mars samme år. På to måneder skapte vi en moderne, gjennomført og brukervennlig nettside, med en grafisk profil som på en enkel og leken måte kunne gjenspeile hva bedriften gjør.

Tjenester

NETTSIDE | GRAFISK DESIGN

Kvalitet, profesjonalisme, responsivitet og verdi!

// Christoffer Hatlestad-HallBrainSymph

Trenger du også en ny nettside eller nettbutikk? Skriv til oss i chatten eller ta kontakt her.