En av Norges fremste vinkjennere tørstet etter en profesjonell og gjennomført nettside

Om Botti

«I regn, frost, haglbyger eller i voldsom hete står vinbønder opp hver dag for å takle de nye utfordringene som klimaendringene har ført med seg. Vinbøndene skal også finne den riktige balansen. Være tro mot sin egen filosofi – når trendene stormer som verst – men også være nysgjerrig, søkende og lærende. Da står man ikke fast, da økes kvaliteten sakte, men sikkert.» Botti er en nettside av og for vinentusiaster.

Prosjektet

Botti kontaktet oss og ønsket hjelp med redesign av nettsiden, med behov for et løft i designet og en rekke ulike funksjoner.

Vi har hjulpet dem med oppsett for medlemmer, tilpasning av pluss artikler, enkel betaling med Vipps og Visa, og et skreddersydd design.

Tjenester

NETTSIDE

Det å få profesjonell hjelp til å videreutvikle vår nettside var i forkant en opplevelse vi gru-gledet oss til. Vi ville beholde kjernen og budskapet fra vår eksisterende side. Det var allikevel ønske om tydelig retningsforandring med blant annet oppretting av medlemsfunksjon og VIPPS-integrasjon. Det var også viktig at vi fant en nettutvikler som skjønte og aksepterte det budsjettet vi hadde lagt til grunn.

Vi gikk bredt ut i jakten på tilbyder. Det manglet ikke på tilbud, men det ektefølte engasjementet manglet. Pristilbudene manglet også realistisk karakter og det var åpenbart flere tilbydere som ikke forstod vårt behov. Flere firmaer prøvde blant annet å snakke oss bort fra bruk av VIPPS da det virket tidkrevende å installere. Her var de åpenbart ut etter en rask løsning.

Den eneste tilbyderen som umiddelbart utpekte seg var Responsiv Media. Våre undersøkelser rundt deres tidligere prosjekter gav inntrykk om et profesjonelt og dyktig firma innenfor utvikling av nettsider.

Profesjonalitetsinntrykket forsterket seg allerede ved første samtale med firmaets byråleder. Forventningsavklaringen for begge parter gikk raskt. Pristilbudet fra Responsiv Media var konkurransedyktig og ikke minst - det var akkurat hva vi hadde forventet og budsjettert!

Tiden fra vi tegnet kontrakt til arbeidet startet gikk lynkjapt. Løpende avklaringer og oppdateringer om framdriften har blitt gjort via personlig kontakt med byrålederen. Responsiv Media har vært virkelig opptatt på å gjøre de små detalj-endringene for at vi skal bli 100% fornøyde.

Vår nye nettside skal nå straks lanseres og den har blitt over all forventning! Fremtidsrettet, men allikevel bygd på vår klassiske lest. Fabelaktig!

Jeg anbefaler Responsiv Media på det sterkeste hvis du trenger en profesjonell nettsideutvikler med høy kunnskap og utmerket kundebehandling i fokus. Dette er også et firma som skreddersyr løsninger som passer ditt budsjett.

// Andre BrattlandBotti

Trenger du også en ny nettside eller nettbutikk? Skriv til oss i chatten eller ta kontakt her.