Skip to main content

Siden 2003 har Dagens Næringsliv i samarbeid med Bisnode kåret Gasellebedrifter i Norge.

Nå har vi i Responsiv Media blitt presentert som en av Gasellene 2019, som en lønnsom bedrift i god vekst helt fra oppstarten.

For å bli utnevnt Gasellebedrift må man tilfredsstille en rekke kriterier:

  • Positivt samlet driftsresultat
  • Levert godkjent regnskap innenfor tidsfristen
  • Minimum dobling av omsetning over en 4 års periode
  • Første år med minimum en million i omsetning
  • Unngått negativ vekst i perioden
  • Selskapsform som aksjeselskap

Vi sjekker av alle disse kriteriene. Ved siden av en sunn og ryddig drift mener vi at hardt arbeid, fokus på fornøyde kunder, høy produktkunnskap, bred kompetanse, kreative løsninger og ikke minst dedikerte folk på kontoret har vært nøkkelen til å lykkes i denne perioden. Vi har jobbet med små og store bedrifter i et bredt spekter av bransjer. Med kontinuerlig fokus på å levere kvalitet, slik at et hvert prosjekt kan anses som et referanseprosjekt.

Produksjon og drift av profesjonelle nettsider til en konkurransedyktig pris har vært hovedsatsingsområdet til RM. Mange har også behov for hjelp med Google Ads, søkmotoroptimalisering, grafisk design og andre tjenester innenfor digital markedsføring. Etter å ha designet flere hundre nettsider for fornøyde kunder, har det også åpnet seg flere muligheter. Dette blir nye og spennende satsingsområder i tiden fremover, parallelt med det vi kan best.

Lurer du på noe?

Våre flinke medarbeidere kan hjelpe deg!

FÅ HJELP
Neste artikkel