Responsiv nettbutikk med en rekke ulike funksjoner for salg av norske ski til hele verden.

www.stereoskis.com

Om Stereoskis

I 2008 grunnlag Jens-Martin Johnsrud Stereo Skis – Never Stop Skiing – for å jobbe med og videreutvikle sin enorme passion for ski hele året. Stereo Skis tilbyr et stort utvalg av ski til park, freeride og touring, i tillegg til Wakeskis.

Prosjektet

Stereoskis hadde behov for et nytt digitalt uttrykk, en mer brukervennlig nettbutikk med et mer moderne design. Den gamle siden var utdatert og lite brukervennlig. Fokus har vært på å fremheve egenskapene til disse kvalitetsproduktene.

Tilpasset alle plattformer

I dagens digitale hverdag forventer brukere at nettsiden og innholdet er tilpasset uansett hvilken skjerm man bruker. For å skape et godt førsteinntrykk er det essensielt at nettsiden er brukervennlig, har god søkbarhet, og fungerer optimalt på stor eller liten skjerm. Man har som regel kun en sjanse for å gi et godt førsteinntrykk, vi hjelper deg på vei!

Responsiv nettbutikk med en rekke ulike funksjoner for salg av norske ski til hele verden.

Responsiv Media AS ble valgt til oppdraget med å lage ny nettsiden for Stereo Skis AS. Responsiv Media gjorde en meget god jobb og leverte en nettside og nettbutikk som er helt i toppklasse. Det ble en del mer jobb enn planlagt å få siden slik vi ønsket, men de satte av den nødvendige tiden. Jeg kan anbefale Responsiv Media på det sterkeste.

// Jens-Martin JohnsrudStereoskis

Trenger du også en ny nettside eller nettbutikk? Skriv til oss i chatten eller ta kontakt her.