Design av nettside egnet for et av norges største produksjonsselskap

Om Rubicon

Rubicon er et av Norges største produksjonsselskap. De er en del av Endemol Shine Group og produserer drama og underholdning for alle de store norske mediehusene, samt Netflix og HBO. Rubicon står bak seersuksesser som Beforeigners, Lilyhammer, Mesternes Mester, Luksusfellen og Det Tredje Øyet.

Prosjektet

Rubicon hadde tidligere en nettside produsert i utlandet, noe som ga dem store begrensninger med tanke på endringer og oppdateringer. For Rubicon var det viktig å få en nettside som var enkel for dem å benytte selv, da de jevnlig kommer med nye produksjoner som de ønsker å showcase. Dette resulterte i en moderne og brukervennlig nettside med fokus på produksjonene de legger så mye tid og arbeid i.

Ved hjelp av en video på forsiden får de raskt vist noen av sine største produksjoner og man kan enkelt klikke seg videre inn for å lese mer om de ulike avdelingene, teamene bak og produksjonen de stolt kan vise frem.

Tjenester

NETTSIDE

Endelig har vi en nettside vi selv enkelt kan administrere! Og ikke minst også raskt få hjelp til om vi skulle trenge det! Sammen kom vi frem til akkurat det vi trengte. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og vil absolutt anbefale Responsiv Media til noen andre!

// Mie ChristensenRubicon

Trenger du også en ny nettside eller nettbutikk? Skriv til oss i chatten eller ta kontakt her.