For Dalan advokatfirma har vi utviklet egne nettsider for rettsområdene arbeidslivsjuss og familiejuss

Om Dalan Advokatfirma

Dalan advokatfirma har levert juridiske tjenester av høy kvalitet siden 1862. Dalan har spisskompetanse innen de fleste sentrale rettsområder, blant annet forretningsjus, fast eiendom, transaksjoner, arbeidsrett, skatt og familie- og arverett.

Prosjektet

Dalan ønsket profesjonelle nettsider for arbeidsluvsjuss.no og familiejuss.no, der de kan publisere artikler med verdifulle og praktiske råd.

Som spesialister på disse rettsområdene var det viktig med egne temasider innenfor disse fagfeltene. Vi har utviklet responsive nettsider med tilpassede landingssider, fokus er på god SEO og effektive Google Ads kampanjer, vi har utviklet et oppsett for å lese og bestille eBok, tilpasset engelsk side, søkefunksjon, Q&A og en rekke andre funksjoner. Med tett kundedialog og jevnlige oppdateringer sørger vi for en dynamisk, brukervennlig og moderne nettside.

Vi engasjerte Responsiv Media i 2018 for å sette opp nettsider innenfor familierett og innenfor arbeidsrett. Vi er svært fornøyd med Responsiv Medias innsats og resultatet av arbeidet. Responsiv Media har vært rask, effektiv og proaktiv i sin tilnærming. De gjorde også SEO og søkemotoroptimalisering forståelig for oss. Ansvarsfordelingen mellom hva vi skulle gjøre og hva de ville gjøre, ble tidlig avklart. Resultatet ble også etter vår vurdering svært godt, og vi gir Responsiv Media våre beste anbefalinger.

// Svein Steinfeld JervellDalan Advokatfirma - Arbeidslivsjuss

Trenger du også en ny nettside eller nettbutikk? Skriv til oss i chatten eller ta kontakt her.