Skip to main content

Norskproduserte kvalitetsprodukter – Martin Olsson AS

Vi har fått gleden av å jobbe med en verdensmester aka Martin Olsson As. Denne vinteren utvikler vi blant annet en splitter ny nettside som skal gjenspeile hele deres reise og deres visjon.

Martin Olsson

Martin Olsson leverer en «Norskprodusert håndlaget serie med kvalitetsprodukter for den moderne gourmanden». Guttene har lang erfaring innenfor restaurantbransjen, og har brukt hele verden som sin arbeidsplass. De sier selv at hver eneste arbeidsplass rundt om i verden har gitt dem inspirasjon og smaksopplevelser som de nå har tatt med hjem til Norge.

«Martin Olsson As er like enkelt som det er genialt! Med rene naturlige råvarer kombinert med lang erfaring ønsker vi å skape produkter som vi mener markedet mangler. Produkter som smaker og gir deg mer enn hva du forventer. Smaker som får deg til å minnes tilbake, men samtidig tar deg på en reise fremover.»

Smaken av VM gull

Har du noen gang lurt på hvordan det smaker med VM gull? Blant 300 deltakere fra 80 land ble Martin Olsson, med sennepen Foxy Lady, hedret med førsteplass i den prestisjetunge konkurranse «World Wide Mustard Competition».

I tillegg til en tredjeplass for sennepen Jingle Bell Rock kan man trygt si at julen kom tidlig for Martin Olsson As.

Er du nysgjerrig på resultatet? Se det her.

Realiser ditt drømmeprosjekt

Trenger du hjelp til å utvikle nettside for ditt drømmeprosjekt?

KONTAKT OSS